Ai grija de casa ta cu ajutorul motosapei si a aparatului de spalat cu presiune

Aparate de spalat cu presiune

Aparatul de spalat cu presiune, sau cum mai este el numit aspersor, este un aparat de indepartat murdaria , chiar si pe cea incrustata, prin exploatarea debitului de apa ce este propulsat de un motor.

Aparatul de spalat cu presiune poate fi folosit cu succes in mediile domestice – pe langa casa si in curte, dar si in mediul industrial pentru indepartarea murdariei ce este greu de curatat prin alte metode traditionale.

Exista pe piata o gama foarte mare de aparate de spalat cu presiune, trebuie doar sa tinem cont de spatiul de depozitare cat si de cat de puternic este acesta., putand achizitiona un aparat profesional sau doar de uz casnic.

In cazul celor mai bune aparate, presiunea poate avea pana la 500 de bari si poate sa indeparteze mai multe tipuri de murdarie. Fie ca vorbim despre praf, murdarie, reziduuri, mucegai , muschi sau noroi, aceste aparate fac fata cu brio celor mai mari cerinte.

El poate fi folosit pe suprafete intinse si dificile, in interior sau in exterior, pe pardoseli, scari, acoperisuri, automobile etc.

Unul dintre avantaje este acela ca prin folosirea presiunii, avem posibilitatea de a indeparta murdaria chiar si din cele mai ascunse colturi, acolo unde in mod normal nu avem acces, sau curatarea este ingreunata de diversi factori.

Aparatele pot functiona atat electric cat si pe benzina, cu apa calda sau cu apa rece, variind in functie de presiunea apei.

Fiind dotate cu o lance, si cu diverite duze pentru diferite lucrari de curatare, aparatele pot functiona si in diferite combinatii de apa calda sau rece cu diversi agenti de curatare.

Aparatele cu apa rece se folosesc mai mult in domeniul constructiilor, fiind eficiente datorita presiunii mari a apei.

Cele cu apa calda, au avantajul de a nu avea un efect abraziv temperatura ridicata permitand inlaturarea murdariei si degresarea suprafetelor.

Vezi mai jos diferite modele:

Motosape

O motosapa, denumita si motocultor, este un utilaj agricol cu motor, pentru prelucrarea pamantului, avand un motor de putere mica, pe benzina sau pe motorina, 2 roti pentru deplasare si este echipat cu un anumit numar de sape rotative, care au rolul de a rascoli solul si de a face diverse procedee agricole dupa caz.

Este folosit in hortocultura,gradinarit,pomicultura si viticultura, fiind manevrat de un singur om care merge pe jos.

Motosapele sunt folosite de obicei in jurul casei, acolo unde solurile sunt de cele mai multe ori nisipoase sau soluri usoare, masina oferind posibilitatea de a monta accesorii precum un plug.

Motocoasa este foarte usor de manevrat si este optima pentru gradini si pentru suprafete mici.

Pentru a avea un randament bun, inainte de a folosi motosapa in gradina, de obicei la inceputul primaverii, trebuie verificat mai intai solul si sa alegem accesoriile potrivite.

Vezi mai jos diferite modele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.