Fii un agricultor bun cu ajutorul aparatelor pentru zootehnie si a morilor pentru cereale

Aparate Zootehnie

In prezent exista din ce in ce mai multe tehnologii inovatoare cu ajutorul carora fermierii se pot bucura la maxim de o productie ridicata, dar in acelasi timp si de o mai buna bunastare a animalelor.

Datorita tehnologiei dotarile pentru cresterea porcinelor, ovinelor, caprinelor, bovinelor si a pasarilor sunt din ce in ce mai performante si sunt disponibile pe piata la indemana oricarui fermier.

De la aparate de muls, tancuri de racire a laptelui, adapatori si echipamente de prelucrare a laptelui, utilaje zootehnice au cunoscut o dezvoltare mare in ultimii ani, si daca pana acum aceste aparate zootehnice erau produse doar pentru nivelul industrial, de ani de zile se pot gasi si pentru micii fermieri.

Pentru ca Uniunea Europeana a impus fel si fel de reguli pentru cresterea animalelor, si au impus reguli stricte in acest sens, normele au ca scop asigurarea unei productii care sa poata respecta conditiile sanitare de calitate.

Atat pentru hranirea si ingrijirea animalelor cat si pentru mulgerea celor care sunt producatoare de lapte, echipamentele zootehnice sunt foarte variate si fiecare categorie este conceputa pentru anumite necesitati ale activitatii de zi cu zi intr-o ferma.

Cea mai raspandita gama, si cea mai cunoscuta gama de aparate zootehnice se poate imparti in:

Aparate de muls

Mari si tocatori pentru furaje

Tancuri de racire a laptelui

Adaptori capre, oi si vaci

Sali de muls

Standuri de hranire

Echipamente de prelucrare a laptelui

Toate aparatele amintite mai sus sunt din materiale de calitate superioara, din inox, astfel incat sa nu fie afectata de exemplu calitatea laptelui.

Oferind conditii de igiena maxima, si fiind foarte usor de intretinut si de curatat, aparatele garanteaza ca produsul finit este unul de calitate.

Instalatiile de pasteurizare a laptelui, aparate de masurare volumetrica, instalatiile de preparare a produselor lactate si masinile de ambalare a laptelui, sunt doar cateva dintre tehnologiile de ultima generatie, care ofera fermierului garantia ca produsul finit este unul de calitate, putand fi direct scos pe piata de consum.

Vezi mai multe modele de aparate pentru zootehnie

Mori cereale

O gama larga de mori si tocatori de furaje pentru animale, a luat amploare inca de cativa ani de zile, acestea fiind la indemana oricarui fermier, nu numai la nivel industrial.

Pentru a prelucra si a gestiona hrana oferita animalelor in mod eficient, si fara a depune foarte multe eforturi fizice, fermierul are ocazia cu aceste echipamente motorizate de macinare a cerealelor, sa isi usureze foarte mult munca.

Amintim morile de macinare a cerealelor, a cartofilor si a sfeclei, a fanului si a trestiei de zahar, dar si a altor elemente vegetale.

Morile sunt usor de folosit si de intretinut, au un gesign robust functionand la capacitate maxima fara a se bloca avand in acelasi timp si un consum redus de energie.

Este clar ca aceste echipamente nu trebuie sa lipseasca unui fermier care isi doreste sa ofere calitate produselor finite, unui fermier care se respecta si cu ajutorul acestor mori si tocatori isi reduce foarte mult volumul de munca fizica, mai ales ca acestea nu ocupa loc mult, sunt economice si accesibile la pret.

Vezi mai multe modele de mori pentru cereale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.